Posted By maya
Gör din trädgård grönare med grön el

Att sköta trädgården är bra, både för dig och miljön. När man har möjlighet att odla egen mat och kanske till och med ha en och annan kompost bidrar man till att göra närmiljön lite grönare utifrån miljösynpunkt. Men det går att göra sin trädgård ännu grönare, iallafall rent teoretiskt. Genom att välja ett grönt elbolag bidrar du till att göra en god gärning för naturen och miljön.

Belys din trädgård med gröna lampor

Många har belysning i sin trädgård. På senare år har solcellslampor blivit en stor hit, dels tack vare att de inte är beroende av några sladdar och el, men även tack vare att de är miljövänliga och billiga i drift. Dock är solcellslampor väldigt svaga och fungerar inte alltid som man har tänkt. De är ju trots allt beroende av solen, vilket inte ger en garanterad belysning i trädgården alla gånger och speciellt inte då man skulle behöva belysningen som mest. Men det finns alternativ. Hos https://www.greenely.se/ får du både grön el och stenkoll på hur elanvändningen i hushållet ser ut. Greenely är ett elbolag som levererar enbart grön el, vilket gör att du som kund inte behöver tänka på hur elen som just du använder påverkar miljön. Med hjälp av deras smarta app får du koll på hur du använder din el och kan anpassa förbrukningen efter det som blir mest effektivt i användning och pris. Då får du alltid en belyst och vacker trädgård oavsett väder och vind och kan njuta av vetskapen om att elen är bra för miljön och din plånbok.

Självklart är det inte bara lamporna i trädgården som “blir gröna” om du byter till Greenely. Varje gång du ska använda ett eldrivet redskap i trädgården, som motorsågen eller gräsklipparen, får du en finare och grönare trädgård tack vare den gröna elen. Resten av hushållet blir så klart också grönt, alltifrån tvättmaskinen till frysen. Resten av året kan du göra något roligare för dina pengar, tack vare att du sparar pengar på elförbrukning med hjälp av Greenelys app. Varför inte passa på att göra en budget och spara ihop till den där utlandsresan och njuta av sol och värme i några veckor under vintern? Eller lägg pengarna på något annat som är värdefullt för just dig. Det är dumt att betala för mycket för något som du kan få billigare, speciellt när det gäller något som används varje dag, året om. Byt till Greenely så kan du få ett bättre och bekvämare vardagsliv.

lizen