Posted By maya
Hyr i stället för att köpa dina trädgårdsmaskiner

När du ska expandera eller anlägga helt ny trädgård är det många moment som förenklas med rätt maskiner och utrustning. Det är knappast ekonomiskt försvarbart att köpa nya maskiner för varje del. Att hyra är ofta den bästa lösningen – då får du dessutom support från vana proffs om något skulle gå fel.

På Kendrill.se kan du hyra bergborrmaskin, bergspräckare, luftkompressorer och annat som hjälper dig vid trädgårdsarbete och trädgårdsanläggning. Att köpa en bergborrmaskin går på många tusen. Såvida du inte använder sådan utrustning professionellt är risken stor att du bara kommer använda maskinen en endaste gång. Var smart och hyr rätt maskin för rätt uppgift – är du minsta osäker och har funderingar är det bara att höra av dig till Kendrill.

Fördelar med bergborrmaskin

Som namnet antyder så används en bergborrmaskin för att borra hål i berggrund. Det kan till exempel vara nödvändigt om du ska bygga ett uthus av något slag, till exempel garage, hönshus, friggebod eller något annat som kräver en stabil grund. Andra användningsområden är för att borra vattenbrunn, eller borra krokar och liknande.

Det finns handhållna bergborrar som du kan använda själv för enklare byggprojekt. De är normalt antingen luftdrivna eller hydrauliska. Nu för tiden anses luftdriven bergborrmaskin vara bästa valet i de flesta fall.

lizen