Posted By maya
Ordning i rabatten

Det är oftast inte speciellt svårt att varken rensa eller plantera olika typer av växter. Det gäller bara att man har koll på vad som ska rensas bort, eller planteras.

När man flyttar till en villa eller ett hus där det finns trädgårdsland är det inte alltid lika enkelt att se vad som är blommor eller vad som är ogräs. Om det är blomningstid kan man enkelt se vad som blommar vackert innan man påbörjar rensningen av landen. När det är dags att rensa tar man bara på sig ett par handskar och med en liten kratta kan man enkelt och smidigt dra bort alla oönskade plantor.

När man ska plantera är det inte speciellt svårt. Man bör bara ha koll på när och var en viss växt bör planteras. Växter kan man köpa eller odla själv. När man har rätt planta tar man en spade och gräver ett hål. I detta sätter man sedan den växten och sedan trycker man till lite försiktigt på jorden så att plantan står stadigt. Man måste sedan tänka på att vattna plantan och se till att den hålls fuktig. Det är särskilt viktigt under en varm sommardag.

lizen